Limba română, întrebare adresată de Alex0607, 9 ani în urmă

Redactează,in 150-250 de cuvinte,o compunere narativa in care sa relatezi o întâmplare posibila petrecuta pe o insula misterioasa.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Fox49
238
Era o zi de vară însorita. Eu impreuna cu familia mea, ne-am hotărât sa plecam intr-o excursie pe o insula, care aparent era misterioasa.
Ajungând acolo, mi-am dat seama ca este chiar o insula misterioasa si ca nu toți turiștii aleg sa își petreacă timpul acolo.
Acolo am întâlnit un câine părăsit. Cu cât stăteam mai mult pe insula, cu atât mai multe gândurile mele se adevereau. Era un câine cu totul special si diferit de ceilalți, putea vorbi, ii înțelegeam pe oameni. M-am decis sa îmi anunț si părinții de aceasta întâmplare ciudată.
Următoarele zile, au decurs normal. Am început sa ma înțeleg din ce in ce mai bine sa ma înțeleg cu el si am încercat sa îmi conving părinții sa îl luam acasă, pana la urma am reușit. Am pornit spre casa, desigur impreuna cu cățelul si mi-am dat seama ca aceasta întâmplare va fi de neuitat si ma bucur ca părinții mi-au înțeles alegerea.
Sper ca te-am ajutat si ca este o compunere care are cât de cât sens.
Alte întrebări interesante