Limba română, întrebare adresată de IulycaIulya17, 9 ani în urmă

Redacteaza, in 150 - 3000 de cuvinte, o compunere in care sa iti exprimi opinia despre Importanta vestimentatiei in lumea actuala.

urgent!


IulycaIulya17: scuze.. 300*

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
15
Importanta vestimentației în lumea actuala a devenit foarte cunoscuta pentru toată lumea.
În aceste timpuri,cât mai multa lume alege sa se facă designer vestimentar.Aceasta meserie aduce multe beneficii pentru toți oamenii:se îmbracă chic,pe placul tuturor iar cei care le fac au un mare avantaj deoarece cei care fac haine sunt pricepuți în mai multe lucruri și câștigă bani pe meritul lor.
Opinia mea este ca hainele sunt cele mai de preț lucruri pe care le avem și ar trebui sa ne mândrim cu toate hainele pe care le avem.
Dacă nu ar fi fost vestimentația în lumea actuala,lumea ar fi avut mult de pierdut.Nu am fi avut cu ce se ne îmbrăcăm, nu am fi la moda și multe alte lucruri rele.
Lumea întreagă adora stilul și moda,ba chiar unii au inventat emisiuni despre moda,vestimentație. Cred ca jumătate din lumea de pe glob nu pot trai fără vestimentație și cred ca vestimentația este aerul pentru oameni.Eu iubesc vestimentația din mai multe motive:pentru ca știu ca este foarte importanta pentru viața, ca e benefica și muuulte alte motive.Pentru a avea o vestimentație corespunzătoare nu e nevoie sa ai scoli speciale,ci doar de creativitate și imaginație. Vestimentația e o bogăție pentru toată planeta,o poarta către culoare,inspirație, iubire,un fluture care ne face sa ne simțim liberi,o piatra prețioasă.
Ce importanta este vestimentația pentru lume!

Utilizator anonim: Te ajuta?
Alte întrebări interesante