Limba română, întrebare adresată de marycharry, 9 ani în urmă

Redacteaza in 80 -150.de cuvinte o naratiune in care sa prezinti o intamplare reala sau imaginara petrecuta in timpul participarii la un concert. Urgent !! Dau 40 pct.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de gabystancu2000
7
Era o sera foarte frumosa de mai. Ne-am strans toti prieteni si ne-am hotarat sa mergem la concertul lui '' Alex Velea si Antonia'' , deoarce toti aveam bilete la acel concert superb. Cand am ajuns acolo era foarte multa lume care ii admirau pe cei doi, mai bine spus multi fani . Din intamplare a venit o fata langa mine care era in carucior cu rotile si nu vedea nimic de noi. Am vazut-o pe acea fata sarmana dar foarte frumosa si am lasat-o sa intre in fata pentru a-i vedea pe cei doi idoli ai ei. Mama ei mi-a multumit pentru gestul meu frumos ,acea fata imi placea foarte mult si m-am hotarat sa fac cunostinta cu ea si sa devenim prieteni . Si asa s-a si intamplat. Nu pot uita acea seara niciodata.

gabystancu2000: seara*
Răspuns de vladvasile2003
1
Era timpul ma uitam la ceas ca un  nebun...O nu v-am spus ce asteptam da da in fine... Asteptam sa merg la concertul nimenialtuia decat idolului meu Smiley care concerta in acea seara in ploiesti.Am ajuns era o coada cam cat de la mine din caiet pana in china... asa ca am strigat Smiley Smiley ai ajuns...Nici o reactie .
Ma duc la pasnic:
--Salut prietene chiar il lasi pe tipul ala sa treaca pe langa tine ?
el sa uitat si eu am trecut in curtea in care se tinea concertul fix prin spatele gardianului fara ca acesta sasi dea seama! NU O SA UIT NICIODATA POANTA ASTA!!!!!!!!!!!!!1

Alte întrebări interesante