Limba română, întrebare adresată de ionela62, 9 ani în urmă

redacteaza in 80-150 de cuvinte o naratiune on care sa prezinti o intamplare imaginara petrecuta dupa ce iei decizia de a te teleporta intru spatiu dorit stiind ca acest lucru este posibil

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de matematica112
4

Plimbarile pe aleile toamnei sadesc mereu intrebari, noi directii ori reevaluari.
Mi-au placut mereu oamenii care sunt aproape de infricosator de siguri pe ei si pe cunostintele lor putine dar trainice... Genul acela de om caruia chiar daca exista 10 oameni care ii explica in felurite moduri de argumentare ca peretele din fata e roz, el tot priveste semet si e convins ca peretele este verde-praz, privindu-i pe ceilalti superior si darz.
M-am tot intrebat ce mana in lupta un astfel de om, cum poate ramane asa neclintit si orb in fata unor aspecte care pentru ceilalti sunt... orbitor de evidente. M-am mai intrebat cum este mai bine...sa fii mereu in restructurari, sa modifici sisteme de referinta, sa incerci sa pricepi o prisma triunghiulara ascultandu-i si intelegandu-i fiecare unghi, fiecare latura in mod echidistant ori pur si simplu sa ii privesti doar un chip si sa adormi fermi convins ca nimic din ce stii sunt aparente, ca prisma e de fapt un dreptunghi asezat invers din motive care te lasa rece, fara sa iti pui problema ca ce azi consideri ca e adevar maine devine o minciuna gogonata ori ca daca ai privi mai atent ai putea observa ca exista bi, tridimensional si tot asa...?

Alte întrebări interesante