Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

Redacteaza o compunere cu o intamplare amuzanta la circ,si sa fi si martor

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de soremihalache5
11
Era dimineata.M-am trezit si m-am dus sa ma spal pe fata.M-am schimbat si m-am dus jos.Atunci mama mi-a amintit ca este circul in oras.Atunci mi-am sunat prieteni si le-am amintit si lor.In jumatate de ora ne-am dus ,familia mea si familiile lor.Ajunsi acolo am fost uimiti sa vedem ce si cum se intampla totul.
  -Veniti,veniti sa vedeti cum se dreseaza un leu.Cum merge un urs pe ata!Sau poate trucuri de magie.striga prezentatorul.
     Cand am ajuns de abia am prins locuri.Era extrem de aglumerat.
     Noi am luat parte la dresarea leului.Un om cu un bici si cu scaun a intrat in cusca leului vrand sa-l dreseze.Acesta insa nu era un dresor profesionist.Insa a fost oprit la timp pentru a intra in cusca si a fost inlocuit de un dresor specializat.
      Apoi am privit cum merge un urs pe sfoara.La jumatatea sforii ursul s-a dezechilibrat si a cazut.Toata sala a ras,dar din fericire ursul nu a patit nimic.
        Dupa ce am vazut si trucurile de magie,ne-am dus acasa si am ramas cu gandul la urs.A doua zi am plecat cu parintii sa verificam daca ursul e bine.Era bine dar avea un picior rupt.Medicul veterinar a spus ca in cateva saptamani isi va reveni .Acum puteam fi linistita ca acesta este bine.
Alte întrebări interesante