Limba română, întrebare adresată de stefaniajipa03, 9 ani în urmă

Redactează o compunere cu titlul:
„Iarna geroasă".

Va rog din suflet!*.*

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
4
Este iarna iar frirugul a pus stapanire peste sat.Caselor li se mai vad doar acoperisurile acoperite de neaua alba.Din cerul înghețat cad fulgii de zăpadă fiecare diferiți unii de alții.Apa râurilor si a paraielor deja a înghețat si este gata de a patina pe ea.Ziua mai poți iesi din casa doar ca sa hranesti animalele si sa iei lemne pentru foc din cauza frigului.Noaptea insa este ger de crapă pietrele.Dar este liniste.Doar latratul unui caine singuratic face ca aceasta liniste sa fie întreruptă.Chiar daca este asa de frig iarna este un anotimp magic.

stefaniajipa03: Ms
Utilizator anonim: cu drag!
Răspuns de evelyn4361
2
iarna geroasă
Era odată o zi din iarnă. Dar nu era ca toate celelalte. Era mult mai frig. Eu împreună cu familia mea stăm în jurul focului. Pentru că altfel nu mai puteai de frig. Dar dintr.o dată se auzi un zgomot de afară. Noi nu.l băgarăm în seamă deoarece vântul bătea atât de tare încât puteai confunda orice cu acesta. Dar zgomotul nu s.a oprit. S.a mai auzit de 2 ori. După ceva timp se auzi din nou. Atunci be hotărârăm să vedem ce este. Când deschidem ușa ce să vedem.
. era un pui mic de cățel. Era plin de zăpadă și rece. Noi l.am luat repede în casă și l.am îngrijit până ce și.a revenit. Și astfel Bolt este și acum în viață. Nu știu dacă își mai amintește acea întâmplare dar este mai bucuros ca niciodată din acea zi.
sper că te.am ajutat

stefaniajipa03: Mulțumesc
evelyn4361: cu plăcere
Alte întrebări interesante