Limba română, întrebare adresată de magdairina, 9 ani în urmă

Redactează o compunere cu titlul ,,In excursie ''in care sa folosești următoarele :Cand sa petrecut?Unde sa desfășurat excursia ?Cine Tea însoțit ?Ce fapte sau derulat ?Cine a participat ?Cum sa sfirsit întâmplarea ?Ce învățăminte ai desprins din aceasta întâmplare ?

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de aky2005
46
Azi e luni 1 decembrie si eu impreuna cu clasa si invatatoarea mea mergem in muntii Bucegi. Peste 3 ore vom ajunge la hotel.
Am ajuns la hotel. Aici avem masa de pinpog si piscina. Nerabdatoare am sarit in apa, desi invatatoarea mi-a zis sa nu fac asta. A doua zi sunt racita si am nasul infundat. Desi azi trebuia sa mergem sa ne plimbam prin munti, invatatoarea nu m-a lasa sa vin cu colegii mei. sunt foarte suparata.
Cand colegii s-au intors mi'am dat seama ca nu trebuia sa ma arunc in piscină .
Răspuns de alexandra9ani
51
Este o zi de primavara.Este scoala altfel si plecam in excursie.
Excursia s-a desfasurat in Pietrosani,judetul Arges.Pana acolo erau 60 de kilometri.In excursie fost cu colegi si doamna invatatoare.
Am fost prima data la un atelier de ciocolata si am decorat martipan.Dupa aceea ne-a dus intr-un parc de distracti de acolo.Ne-am jucat pana ne-am dat seama ca lipsesc doi colegi.La intamplare a participat doamna si colegi nostri care s-au speriat de lipsa celor doi.
I-am cautat dar tot nu i-am gasit.Un domn de acolo ne-a spus ca a gasit doi copii rataciti.I-am spus ca erau colegi nostri.La final ne-am bucurat ca am gasit cei doi colegi disparuti.Dupa intamplare,ne-am dus sa luam pentru noi cate un suc ca sa petrece.
Din aceasta intamplare am invatat sa nu ne mai despartim de grupul in care ne aflam.Ce minunata a fost excursia!

Succes!

magdairina: Multumesc !
alexandra9ani: cu placere!Intamplare-i adevarata
Alte întrebări interesante