Limba română, întrebare adresată de Miha200, 9 ani în urmă

Va rog, am nevoie de ajutor.
Raspundeti la intrebare in 15-20 de randuri : " Ai alerga in parc in timpul liber? De ce? " DAU COROANA

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de nihan333
1
da ,as alerga in parc în timpul liber pentru că sportul este bun pentru noi și pentru organismul nostru. în felul ăsta m-aș distra ,as stă afară la aer curat, un alt motiv pentru care as alega în parc este faptul că iubesc natura si îmi place să petrec timpul afară. dar mai sunt si oameni care preferă să piardă acel timp stand in fata televizorului sau vorbind pe telefon ceea ce nu este bine pentru ei, asta dăunează vederii si corpului lor. deci de asta eu în locul telefonului sau al televizorului eu as alege parcul ,natura si sa stau afară cu prietenii, si daca lor li se pare atât de rău și nefolositor alergatul în parc ,încercați să-i convingeti ca este foarte bine si sănătos!
sper ca îți este de ajutor

elle12: da .....as as alerga in timpul liber deoarece este un mod frumos de-ati petrece timpul si proverbul MERSUL FACE PICIORUL FRUMOS.
Miha200: Multumesc mult!
elle12: cu placere
nihan333: cu placere
Răspuns de Taur2004
1
În opinia mea eu as alerga intr-un parc , deoarece atunci când mă aflu în natură mă simt minunat .
Nu știu de ce ,dar cand vad atâtea flori colorate ,pomi înalți , fluturi vioi și multe alte minunății ,ma simt in largul meu.
Pe plan fizic ,alergatul in parc m-ar ajuta mult la menținerea sănătății ,deoarece sportul înseamnă sănătate și impreună cu aerul curat , sănătatea este la ea acasă . Chiar daca nu putem alerga intr-un parc ,asta nu înseamnă că nu ne putem simți în largul nostru , ne putem simțibine și cu o simpla plimbare.

Miha200: Multumesc mult!
Alte întrebări interesante