Limba română, întrebare adresată de sergeyrubin83, 8 ani în urmă

Redacteaza o compunere cu una dintre variantele de inchiere: Mai sunt si altele fete in clasa ta, spuse mama. Iti vor fi prietene cita vreme vei fi si tu prietenoasa cu ele.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de minymouse14
6
A fost odată o fetiță. Copiii de la ea din clasa erau Bogați, dar ea era săracă. Copiii mereu radeau deoarece purta haine vechi și urâte.
La ea în clasa erau fete care doreau să fie prietene cu ea, dar ea le respingea din cauza ca ea credea că ele își vor bate joc de ea. Fetele ale bogate mereu o lovea la spate, mâinii. picioare și ea plângeam. Odată o fată de la ea din clasa o lovise tare la picior și ea a căzut. Irina o fată dintre fetele Bune o ajutase.
În acel moment ea își dă se seama că,, mai sunt și alte fete în clasa ei" Că nu toate sunt rele

minymouse14: sper ca ți-a placut am alcatuito acum
Răspuns de carausdaniela28
3
Am venit intr-o noua clasa.Trebuia sa-mi fac noi prieteni pentru ca singura nu reuseam sa ma acomodez la noul mediu , nouii oameni si ma gandeam ca Maria pentru asta era ideala.Aveam interese comune , eram ambele la fel de curioase si descurcarete . Maria ma aproba, eram sigura ca ea va deveni cea mai buna prietena a mea. Am avut aceasta incredere pana cand intr-o zi, din prostie, am scris ceva pe peretele scolii. Maria putin dupa asta trecuse pe acolo, iar niste copii vazand-o, au acuzat-o ca ea a zgaraiat acel perete, si au anuntat directorul scolii. Maria stia ca eu am facut asta dar nu spunea nimanui asteptand ca eu sa recunosc, chiar daca pentru asta risca sa fie eliminata. Eu nu am recunoscut,imi era prea frica ca sa nu trebuiasca sa o dezamagesc pe mama fiind eliminata, si taceam. Maria a iceput sa ma ignore, si pentru ca alti prieteni in acel loc nu aveam, era foarte dureros. Nu am rezistat si i-am spus mamei. Mama mi-a spus ca sa intalnit cu directorul, si al a anuntat-o ca pentru prima oara ma iarta, iar in legatura cu Maria a zis ca nu am procedat corect, dar mai sunt fete in clasa mea si ele vor prieteni cu mine daca si eu voi fi cu adevarat prietena cu ele. Mi-am zis ca nu voi mai repeta aceasta greseala.
Alte întrebări interesante