Limba română, întrebare adresată de deeaandreuta, 9 ani în urmă

Redacteaza o compunere de 10-15 randuri in care sa descri vizuina iepurasului din Alice in tara Minunilor asa cum ti-o imaginezi tu. In realizarea compuneri vei avea in vedere : sa folosesti un titlu expresiv ; sa utilizezi cate un anotimp pentru cuvintele : calduroasa luminoasa , pe care le vei sublinia ; sa integrezi corect grupurile: ce-l, cel, l-a, la, sa frespecti structura specifica unei compuneri : (introducere, cuprins, incheiere); sa respecti regulile de ortografie si de punctuatie.
Dau coronita !!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de rusulusiana
18
VIzuina Iepurasului
    Am inchis ochii si de odata am intrat intr-o lume de basm luminoasa . Locurile, lucrurile si fiintele pareu mai interesante aici.Soarele arunca cu sageti din aur in pamant ,iar razele sale se e imprastiau pe o carare prafuita. M-am gandit ca daca  voi urma acest drumulet ingust asi putea vedea lucruri si mai mirifice , asa am si facut ...
    La o cotitura am observat  cu o privire calduroasa un iepuras ,l-am urmat ceva timp dar el incepea sa fuga ce-l mai repede. In sfarsit s-a oprit langa niste maracini si brusc a disparut .M.am uitat dejur -imprejur si am observat o mica vizuina  bine plasata pentru a nu fi gasita usor.
    Inauntru-l vizuinei era asezat o gramajoara de fan . Cel  ce asezase acest culcus nu era de gasit ,semn ca ii era frica de mine .M-am trezit  cu gandul la iepuras si vizuina sa.

deeaandreuta: Imediat ce imi apare iti dau coronita. Multumesc!
rusulusiana: Mersi :)
rusulusiana: TI-a aparut?
deeaandreuta: da
Alte întrebări interesante