Limba română, întrebare adresată de Cosmin1230, 9 ani în urmă

Redacteaza o compunere de 10-15 randuri in care sa-ti imaginezi ce s-ar fi intamplat la balul Cenusaresei in zilele noastre.Multumesc anticipat.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de anaanutza00
15
La balul cenusaresei toate fetele erau imbracate minunat , insa printul nu vedea acea sclipire la nici una dintre fete ! Apoi aparu cenusareasa , cu ochii blanzi si un zambet timid , imbracata intr-o rochie pe masura farmecului ei , si incaltata cu niste pantofiori de cristal ! Printul privii in directia ei , se indrepta repede cu un zambet larg pe chip . Cenusareasa simtea ca pluteste , dragostea sa avea sa o cunoasca pe cealalta jumatate lipsa , cu cat se apropia mai tare cu atat emotia si bujorii rosii i se citeau pe chipul alb si palid . Mai era doar un pas Cenusareasa pasi in fata sa il intampine dar acesta o feri si se merse in spatele ei unde se afla o alta fata cu tocuri inalte si o rochie scurta de o culoare tipatoare , era machiata si avea un ruj extrem de rosu . Cenusareasa pleca imediat de acolo , iesii afara si cazu in genunchi . Zana magica aparu fix atunci ! O lua in bratele sale si o linisti dar biata de ea nu isi putea scoate din minte imaginea acelei fete  si a printului . ;(
Răspuns de alexandraskail
8
Florile straluceau la lumina luni printul se uita adânc in ochii albaștrii ai Cenusaresei.Dupa acea o muzica ușoară sunat din sala balului .Ei dansau un vals ușor pe marginea lacului unde pestisori se uitat la stelele sclipitoare.Atunci ceasul suna si ia trebuia sa plece,pe drumul scarilor își pierduse un pantof din sticla.printul o aștepta dar ea nu apăru.Parca disparuse in mister.
Alte întrebări interesante