Limba română, întrebare adresată de tmpsd1000, 9 ani în urmă

Redacteaza o compunere de 10-15 randuri in care sa-ti exprimi opinoa in legatura cu rorul cuvantului in viata omului !!!! PLSSSSS REPEDE


CoolGuyYT: Eu am acceași problemă :)

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de 19Bianca
1
Cuvantul in viata omului simbolizeaza ajutorul pe care un om il cere altei persoane,secretele pe care le zice un prieten celuilalt,o tema care trebuie rezolvata,un examen care trebuie sa il dai ,pentru a ajunge unde iti doresti.
Aceste cuvinte puse la un loc,ca un margelele puse pe o ata,te ajuta in comunicare,te ajuta sa intelegi viata altei persoane,te ajuta sa-ti dai seama unde gresesti,cum poti repara,ce trebuie sa faci.Multe persoane spun faptul ca au ajuns ce sunt cu un pic de noroc,nu,a-i ajuns acolo cu ajutorul cuvintelor,a scrisului acestora,al cominacatiilor si al explicatiilor fata de acea persoana care ii multumesti ca te-a ajutat.

Răspuns de brownlory
0
Rolul cuvantului in viata omului.

Cuvantul este cea mai simpla care prin care omul comunica de mii de ani.
Omul este o fiinta cu o inteligenta superioara capabila de purta o coversatie ; mai corect zic , schimburi de cuvinte.

Cuvintele sunt ceea ca proiecteaza ceea ce gandim in legatura cu un anumit subiect.
Omul poate decide daca daca vrea sa faca o anumita activitate prin raspunsuri simple da sau nu.

Dupa cum este proverbul , vedem noi cine rade la urma , sa intelege faptul ca daca ai dreptate intr-un anumit context, la finalul discutiei tu vei fi cel care are de castigat.
De multe primul ori ultimul cuvant pe care il spui poate sa aiba efecte negative sau pozitive asupra judecatii personalitatii tale .

Cuvintele sunt ganduri spune cu voce tare care nu pot fi puse inapoi , de aia trebuie sa avem grija ceea ce gandim si apoi sa spunem
Alte întrebări interesante