Limba română, întrebare adresată de Mikasa, 9 ani în urmă

Redacteaza o compunere de 15-25 de randuri in care sa iti exprimi opinia in legatura cu tema protejarii animalelor de catre om.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Salvatorul2017
18
Protejarea animalelor de catre om

Animalele sunt fiinte dragalase si adorabile. Ele se ataseaza de om dacă vad si simt ca le iubesti. Ele trebuiesc protejate atat cele salbatice cât si cele domestice fara stapan.
Animalele sălbatice trebuiesc protejate prin asigurarea necesarului de hrana cand le lipsesc. Dacă in padurii sunt gasitii pui care nu pot să.si poate singuri de grija, pentru ca le.a murit mama, ei trebuiesc adusi in adaposturi special amenajate in acest sens, hranite pana la varsta care se descurca singuri. Numai atunci pot fi eliberate in natura.
Protejarea animalelor domestice fara stăpân, precum câinii sau mai rar pisicile, trebuie sa li se acorde o atentie mai mare.
Toate sunt creația Lui Dumnezeu si asa cum Dumnezeu ne ajuta pe noi oamenii, asa trebuie sa ajutam si noi animalele care au nevoie de noi.
Răspuns de Mery2017
8
Protejarea animalelor de către om.
Toate animalele sânt frumoase si trebuiesc protejate,fie că sânt sălbatice s-au domestice ele trebuiesc iubite.Orice animal dacă este iubit simte acest lucru.Trebuie să iubim si animalele de pe strada,catei,pisici,chiar dacă nu sânt ale noastre,au si ele nevoie de mângâiere.Animalele noastre de acasă trebuiesc iubite si protejate,sa ne jucam cu ele,sa le mângâiem ,să le iubim pentru ca le vedem mereu ,le avem în curte.Cu atât mai mult să iubim animalele care nu au stăpân,anumalele după strada,sa le hrănim că lor nu are cine le da o bucată de pâine.Un animal daca l ai hrănit îți va fi recunoscător toata viața pe când un om nu.
Alte întrebări interesante