Limba română, întrebare adresată de iasminamoldovan, 9 ani în urmă

redacteaza o compunere de 15 -300 de cuvinte in care sa prezinti o intamplare imaginara la care sa iei parte imendiat dupa ce ai luat decizia de a explora planeta Marte

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Lisilbi
1
Lasand deoparte faptul ca astazi sunt cele trei ceasuri rele, nuante de superstitie poate prinde contru cel putin astazi. Pozitia Lunii afectata de o configuratie astrologica numita careu in T va aduce o serie de evenimente neplacute care predispun la un control defectuos al laturei si trairilor emotionala in raporturile si relatiile cu celelalte persoane din jur. Este impetuos necesar sa ne temperam orice pornire autodistructiva si sa incercam mentinerea unui echilibru afectivo emotional. Deasemenea ca si stare de spirit, irascibilitatea, dorinta de agresiune fie ca vorbim despre comunicare sau factori fici pot declansa neinatelegeri pe toate planurile. Implicit conflicte in planul familiar, discutii in contradictoriu si alte elemente nuantate si care prin atitudine pot veni si schimba cursul firesc al evenimentelor firesti. O zi mai delicata in care daca nu vom pastra nuantele de stapanire de sine putem intra in probleme, create de noi sau venite din jururl nostru!
In plan profesional datorita criticii si altor nuante negative putem deforma o parte din latura si pozitia noastra sociala. Va trebui sa stim ca limitarea in anumite actiuni, ganduri, gesturi si fapte pot aduce un echilibru relativ, astfel incat prudenta si diplomatia vor trebui expuse si folosite ca resusrse benefice si care pot contribui la reechilibrarea noastra. O zi mai apasatore si in planul profesional. O scadere a popularitatii si nuantari deficitare care pot fi observate cu predilectie catre orele pranzului.
Planul sentimental nu este nici el cutit de evenimente care pot veni si soca prin atitudine. In primul rand o comunicare defectuasa la nivel relational, mai mult apsecte care pot vin si deranja prin atitudine, gesturi si o comunicare care nu isi are rostul. Toate aceste aspecte vor fi resimtite de la primele ceasuri ale diminetii astfel incat intradevar in raporturile si relatia cu partenrul fie ca suntem casatoriti sau nu pot fi unele aspecte care sa domine situatiile negative. Catre orele serii se va cunoaste o ameliorare venita dinspre partener(a) astfel incat situatiile complexe sa se mai echilibreze!
In planul sanatatii si astazi exista predispozitia de a se complica anumite situatii existentiale. Din punct de vedere astrologic suntem predispusi la afectiuni care au la baza latura nutritiei, vor fi vizate ca organe fierea, pancreasul, splina, stomacul si intestinele. 
Publicat de Ioan Burculet - JOHN
Alte întrebări interesante