Limba română, întrebare adresată de DeliaMaria22, 9 ani în urmă

Redactează o compunere de 150-250 cuvinte (15-25 randuri) în care să prezinți o narațiune reala sau imaginară petrecută în timpul unei activități extrașcolare.
Repede, pls!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Monaramonamona
24
                              Ca intr-un camp de batalie

Supraveghetorul a fost rezervat cu privire la activitatile extrascolare din ,,saptamana altfel.''. Totusi, intr-una din acele zile, pe cand toti elevii erau intristati din cauza excursiei inexistente, profesorii ne-au promis o activitate interesanta. Un concurs de pictura.Au existat unele voci negative, dar majoritatea s-au bucurat la auzul acestei vesti promitatoare. In urmatoarea zi, o clasa libera a fost pregatita corespunzator, cu materialele necesare desfasurarii concursului. Elevii s-au strans si concursul a inceput.
Nu a durat mult pana la prima disputa a doua eleve. Disputa s-a transformat intr-o adevarata batalie cu vopsea la care au participat spontan toti copiii.
La sfarsit, dupa lunga mustrare a supraveghetorului, am ramas cu amintiri amuzante din ,,concurul de pictura''. Cine a castigat? Si eu as vrea sa stiu. Doar ca lumea nu a dat importanta acestui,,detaliu'' in aceea confruntare cu vopsea.

Sper ca ti-a placut^^
Alte întrebări interesante