Limba română, întrebare adresată de alex20259, 8 ani în urmă

Redactează o compunere de 150 și 300 de cuvinte în care să prezinți o întâmplare petrecută la munte între zi de primăvară

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de sata79106
66

Cabana ursului

Intr-o zi eu și prietenii mei am decisa sa mergem intr-o excursie la munte.

Când am ajuns acolo ne-am cazat la o pensiune numita Cabana Ursului. Nu știam de ce pensiunea se numea așa , așa ca am decis sa-la intrebam pe proprietar.

El ne-a spus ca cabana se numește așa deoarece noatea vin ursi prin gradina și dacă nu este totul închis eîn intra și strica tot . Noi am început sa radem de bazaconii spusa de proprietar și ne-am dus în camerele noastre. Venise și noaptea , iar noi curioși de felul nostru am vrut sa vedem dacă e adevărat. Am lăsat totul deschis : uși, geamuri. .Tot. La un moment dat se aude un zgomot în gradina. Am crezut ca e o pisica. Când deodată se aude un strigat de urs.

Panicați, am început sa închidem tot ce era deschis ...Însă era prea târziu. . Un urs intrase deja în casa . Se auzea cum spărgea farfurii, Cum dărâmă mesele. Eram înfricoșați de ce se poate întâmpla. La un moment dat de aude Cum ursul urca scările spre camerele noastră. Mi-e îmi era cel mai frica fiindcă prima camea era a mea . PoCând, Dup, Pac ! Aud Cum ursul încearcă sa intre inn camera mea , așa ca am decis sa mă bag sub pat crezând ca e mai bine. A intrat !

Era chiar acolo .Cu niște labe gigantice și cu un bot maroniu .Îmi ERA așa frica încât am leșinat.

A doua zi dimineața colegii mei de camera mi-au spus ca ei au fost și ca nu auitați vrut sa mă speria atât de tare încât sa leșin. Auzind spusele lor mă simțeam usurat dar și puțin nervos fiindcă si-au bătut joc de mine .




alex20259: mulțumesc
Alte întrebări interesante