Limba română, întrebare adresată de FlorinZs, 9 ani în urmă

Redacteaza o compunere de 80-150 de cuvinte ( 10 - 15 randuri ), in care sa-ti imaginezi o calatorie pe o planeta nepopulata.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de AndreeaAndreuta2003
10
"Visul meu a fost de a ajunge pe o planeta in care eu sa fiu stapan, regele nemuritor. Intr.o seara, cand am fost la culcare am avut un... vis
" Nu pot sa cred! sunt pe o planeta nepopulata. Eu sunt primul locuitor. Asta inseamna ca eu sunt cel ce a descoperit.o. Eu ii pot da un nume. Sa fie... Algee. Iar locuitorii vor fi algeeni. Locul acesta este cam... gol. Ar trebui sa existe ceva viata pe aici... Chiar daca eu sunt primul locuitor. Voi incepe prin a.mi face un adapost. Poate o sa vina oameni de pe Terra sa ma ajute sa populez aceasta pleneta.
Cu cat trecea timpul, cu atat imi era mai greu sa ma acomodez. Pana intr.o zi cand am gasit un trib de oameni. Ciudat. Puteam comunica cu ei. Stiau limba romana. I.am convins sa ma ajute sa populez planeta. Am reusit sa facem un sat unde sa locuiasca oamenii din trib. Eu trebuia sa devin rege. Cand totul era mai frumos...PUF..."
A venit dimineata. Wow. A fost ceva ce nu mi.am imaginat ca mi se va intampla. As vrea sa ma reintorc in Algee.

Sper sa.ti placa... Coronita!!
Alte întrebări interesante