Limba română, întrebare adresată de yanis62, 8 ani în urmă

Redacteaza o compunere de 80-150 de cuvinte, in care sa relatezi o intamplare (reala sau imaginara) petrecuta in timpul unei excursii la munte

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de açeea
0
* Excursia la munte
Era o zi de iarna frumoasa, eu împreună cu colegii mei urma sa mergem într-o excursie la Babele. Eram entuziasmați și așteptăm cu nerăbdare sa ajungem. Când am ajuns acolo, Mara, o colega pasionata de fotografie astepta cu nerabdare sa vadă o capra neagra, un cerb sau un urs de la depărtare. Ne simțeam foarte bine, era un aer curat, și făceam oameni de zapada. Ne bulgaream cu toții, dar Mara nu. Ea astepta sa vadă un animal sălbatic. Dintr-o data Mara striga tare. A văzut de la depărtare un urs, cu ajutorul binoclului(scuze, dar chiar nu știu cum se scrie ). Atunci profesorii s-au adunat între noi, și Mara a observat ca ursul a plecat. Era supărată ca nu a putut ca ii faca o poza, dar și fericita în același timp. Mai târziu, eu am observat un cerb, care era la doar 20 de m de mine. Am atenționat-o ușor pe Mara sa ii facă o poza, dar poza nu a fost reușită, deoarece cerbul s-a speriat și a fugit. În poza aceea, nu a ieșit bine Cerbul, dar uitându-ne în autocar mai bine, am văzut ca era în poza și o căprioară drăguță, cu multe pete albe și o veverita. Deci totuși a reușit Mara sa faca o poza pentru pagina ei despre ANIMALE SALBATICE. Aceasta a fost excursia noastra. Sper sa fie bine, și sa îmi acorzi coroana.(scuze de micile greseli de ortografie )
Răspuns de andripopa4596
0
Am fost la munte cu doamna invatatoare. acolo am fost vazut un pui de caprioara. Apoi am mers la sanius, dupa un copac a aparut un iepuras fricos care sa speriat de galagia noastra.
Alte întrebări interesante