Limba română, întrebare adresată de ionelnegru555, 9 ani în urmă

Redactează o compunere de cel mult 15 rânduri in care sa utilizezi următoarele cuvinte:pom,necazuri,vrăji,hoți .Dă un titlu sugestiv compunerii.



Va rog urgent!!! Am nevoie de ea pana in ora 10:00!!!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Tady22
1
Pomul vrăjit
Zilele de vară trec... Iar Miruna merge spre casă.Intre timp aude pe cineva zicând ca bunica ei avea un pom ce are Fermecat.Fata ajunge acasă..Merge printre rafturile bibliotecii,dă de o carte veche.Era jurnanul bunicii sale..Fata se lua după schițele din caiet..ajunge la acel pom trecură 3 ani de atunci si Miruna fusese mai matură .Ea era fată de rege și își luase tronul.Miruna era o fata bună la suflet..Hoții din satul ei..dădeau năvală peste țărani furandurile
tot..Făcand anumie necazuri.Fata merge spre acel pom special.. Acolo se regăsea făcând anumite lucruri.. Hoții au urmărito până la pom și iau furat caietul.. Fata începe sa plângă.. O lăcrima fierbinte si sărată cade încet spre rădăcina pomului..iar acesta încet in șoptește sa învețe din cartea specială de vrăji pentru a recupera caietul si bunurile sătenilor.Munca fetei a durat o vreme după a învins hoții..Mieuna era fericită iar de atunci pomul ia devenit cel mai bun prieten.
Sper ca te-am ajutat.
Alte întrebări interesante