Limba română, întrebare adresată de davidtimplar, 8 ani în urmă

Redactează o compunere de maximum 200 de cuvinte în care să povestești o întâmplare reală sau imaginară petrecută în timpul unui spectacol de circ de în titlu potrivit compunerii tale titlul este "Clovnul Buclucaș" iar contextul acesta începând cu acest context "Circul Globus se întorsese dintre un turneu internațional care avusese mare succes numerele noi de acrobație și desurile cu animale încântasera spectatori de pe tot mapamondul iar propunerea doamna diriginte de a merge și noi la un spectacol a fost primită cu entuziasm de toți elevii din clasă "​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de FineasDragos
2

Răspuns: „Era o zi ploioasa. Eram la scoala iar un om impartea bilete pentru un circ, bineinteles ca am luat si eu unul. Pe bilet scria ca circul va avea loc chiar maine la ora 15:00, iar intrarea costa 15 lei. Eram nerabdatoare sa merg.

A doua zi am ajuns, mi-am platit biletul, mi-am luat o vata de zahar si am luat loc sa asist spectacolul. Totul se desfasura frumos, claunii dansau, era totul amuzant. Se intamplase ca, un sarpe sa scape din cusca sa, si sa vina spre public, ce a urmat mai departe a fost intradevar comic. Toti oamenii s-au speriat si s-au urcat pe scaune, urland cat ii tineau plamanii, dar sarpele venise doar sa ia o bucata de popcorn de jos sa o manance, iar apoi a inceput sa faca scamatorii. A fost totul atat de amuzant, deoarece oamenii erau speriati iar sarpele  nu avea nici o vina.

Spectacolul s-a terminat iar eu am mers acasa si le-am povestit parintilor mei, care si ei la randul lor, au ras cu pofta”

Explicație:


davidtimplar: mersi din păcate n-am coroane
Alte întrebări interesante