Limba română, întrebare adresată de BamBam, 9 ani în urmă

Redacteaza o compunere in 80-150 de cuvinte , in care sa relatezi o intamplare reala sau imaginara petrecuta in timpul unei zile de vara . :))

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de EllaDPC
3
 Intr-o zi de vara am fost la un muzeu din Londra . Acolo se aflau tot felul de chestii , scheleti de dinozauri , picturi deosebite si o masina a timpului , sau cel putin asa scria pe placuta din fata ei .
 Deoarece curiozitatea mea ajunsese la cote maxime , fara sa ma gandesc la ce se poate intampla am apasat butonul rosu de pe masina . Brusc o lumina alba a aparut in fata mea si m-am trezit in jurul unor oameni imbracati in haine facute din animale si cu oase in par . Acestia se holbau la mine si spuneau cuvinte pe care nu le intelegeam . Un copil a venit langa mine, spunandu-mi ca vrea ca eu sa ii ajut . M-am uitat la ei nedumerit/a si am asteptat sa imi spuna mai multe lucruri . In cele din urma copilul mi-a spus ca au nevoie sa ii ajut sa organizeze o petrecere , pnetru fratele sau care se intorcea acasa din razboi . M-am gandit ca ar fi dragut din partea mea sa ii ajut , asa ca m-am apucat sa le dau indicatii cu ce trebuie sa faca . Dupa ce am terminat de aranjat petrecerea au fost draguti cu mine si m-au trimis inapoi in epoca mea . Cum am ajuns inapoi in muzeu , m-am uitat la ceas si am observat ca lipsisem doar cateva minute , insa acolo statusem aproape o zi intreaga .
 Aceasta zi a fost una destul de ciudata pe care nu o sa o uit prea curand .

Sper ca iti place si scuze daca e vreo greseala gramaticala .
Alte întrebări interesante