Limba română, întrebare adresată de sabinaprodan, 9 ani în urmă

redacteaza o compunere in care sa caracterizezi un personaj din desene animate

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Razvan7646d
3
Războiul stelelor. Era ora 1 noaptea. Tocmai ce terminasem serialele Războiul stelelor. Peste 5 minute mă luase somnul. Totul era schimbat. Nu mai erau case normale,parca eram într-o galaxie cu masini zburătoare, roboti, creaturi, era ca si cum as fi in viitor. La coltul unei străzi îl vad pe Ezra, un puști din Războiul stelelor. Îl intreb unde sunt iar el îmi spune ca pe o planeta unde se tine un război timp de 10 ani. L-am crezut,pentru ca totul era schimbat, alt deceniu. Deodată vin robotii si creaturile,dintr-o parte iar din cealaltă parte extraterestri. Mi s-a părut distractiv asa ca m-am aventurat extratereștrilor. M-am luptat pana i-am ucis pe toti. Mă simteam invincibil, pentru ca era un vis. La un moment dat mă trezeste prietena mea si visul meu a dispărut. A fost cel mai tare vis din lume.
Bafta

sabinaprodan: nu prea e caracterizare
Răspuns de Emma3011
9
Garfield
Garfield este un motan foarte gras . Are blana portocalie ia pe spate are dungi negre .
Lui îi place să mănânce orice în special pizza de la Vito în afară de stafide , mâncare sănătoasă sau anshua pe pizza . Pe stăpânul lui în cheamă John Arbacle iar prietenului său Oddi îi place să îi fie aruncat bățul . Este singurul motan căruia nu îi place să mănânce șoricei . Prietenul său șoricel locuiește în casa cu el . Nu îi place de nermal o pisica care mereu se lauda ca este foarte frumos . O mai cunoaște și pe Liz prietena lui John .
Garfield este lacom . Nu dă nimănui din mâncarea lui . Este de asemenea foarte deștept . Are foarte multe idei ingenioase. Sa nu uitam ca cea mai importanta trăsătură a lui este lenea . Doarme toată ziua .
Arline este prietena lui pisica . Are culoarea roz .
Mie îmi place foarte mult de Garfield pentru ca este foarte simpatic , amuzant și prietenos .

Sper că te-am ajutat! Baftă !

Emma3011: E buna ?
Emma3011: Îmi dai coroana
Alte întrebări interesante