Limba română, întrebare adresată de bulb123, 9 ani în urmă

Redacteaza o compunere in care sa povestesti o intamplare(reala sau imaginara) petrecuta cu un rac pe malul unei ape. va rooog urgent

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Derpinos
107
                                                 Racul

Este vară.Eu cu familia mea suntem acasă.Văzând vremea frumoasă de afară ne-am gândit să mergem la mare.
Ne pregătim să plecăm.Ne facem facem bagajele și plecăm cu mașina.Peste o oră frumoasă în mașină văzând peisaje frumoase am ajuns la mare.Mă duc la malul apei.Mama mă oprește și îmi zice:
-Unde te duci?
-Mă duc la malul apei.
-Bine!
 În căutare de scoici am găsit un rac sub o piatră.Mi sa părut fioros și periculos la prima vedere dar am văzut că este blând.Am construit un castel de nisip împreună cu el și ne-am distrat foarte bine timp de 2 ore.I-am dat și un nume ”Mustăcilă” pentru mustățile lui.
 Mi-a plăcut foarte mult ziua asta și sper că atunci când mai venim o să mai mă distrez cu Mustăcilă.
Răspuns de AnneMary10
35
Andreea se duse la mare impreuna cu familia ei. Ii placea sa experimenteze , sa colectioneze scoici , sa observe pestisorii din mare si multe altele. A vazut multe lucruri acolo , odata a vazut o meduza , pestisori mici , dar niciodata un rac.Acel rac nu era unul foarte mare si nu iesea foarte mult in evidenta.Tocmai se lasa la vedere cand a iesit pe nisip , la malul apei. Fetita in momentul acela voia sa mearga pe sezlong , unde sa stea sa se usuce.Cand a pasit la iesirea din apa , a simtit racul pe la picioarele ei si a tipat de a auzit-o toata lumea.Acum Andreea tine minte aceasta intamplare hazlie si este printre preferatele ei experiente de la mare.
Alte întrebări interesante