Limba română, întrebare adresată de ioanabenghea, 9 ani în urmă

Redacteaza o compunere narativa in care sa folosesti toate elementele selectate mai sus . Titlul compunerii va fi: Focul de gheata
P:s - elementele care trebuie sa intre in compunere sunt: fata, baiat , spiridus,cunoaste magia, poate vorbi cu animalele,se poate transfirmain plante sau animale,se poate face nevazut, este deosebit de puternic, vulturul de zapada, omul de zapada, yeti,, sa o distruga pe craiasa zapezii, sa salveze lumea de la inghet, sa ii daruiasca Craiesei o inima buna ,sa se lupte cu un lup cenusiu, sa-i aduca Craiesei flori de primavara,, sa conduca sania Craiesei, sa-i elibereze pe Mos Viscol si Mos Ger,sa construiasca un castel de nisip langa cel de gheata al Craiesei ,salvarea lumii, lumea ghetii,fiul/fiica Craiesei Zapezii,salvata, pedepsita, transformata intr-un fulg ne nea.
CAM ATAT VA ROGG , ESTE IMPORTANT , SI NU ESTE GREU TREBUIE SA FACETI DECAT O COMPUNERE SI ELEMENTELE ALEA NU TREBUIE SA LE PUNETI PE TOATE DACA NU PUTETI .
va rogg!!!!!!!dau coroana!!!!


ioanabenghea: Va rog mult , dau coroana!!
ioanabenghea: Va roggg
ioanabenghea: E usoara intrebarea
ioanabenghea: Daca vreti nu mai folositi toate elementele, dar va rog ajutati-ma!!!
ioanabenghea: Va roggg, va dau coroana si multe puncteeeeee
ioanabenghea: Va roggg!!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de geea
11
Ma numesc Isabela.Eu aveam un dar primit de la Dumnezeu , sa pot vorbi cu animalele.Dar tot taramul nostru era plin de magie.Insa magie nu o aveai asa pur si simplu, nu toata lumea putea avea asa ceva.Insa intr-o zi mi s-a schimbat viata brusc.Am cunoscut un baiat si care avea un prieten spiridus. Intr-o zi satul nostru a fost acoperit de inghet.Cei care aveau magie trebuiau sa salveze lumea de inghet,dar nu au reusit. Mai tarziu am fost atacata de vulturul de zapada ,dar el a veGeeaAcum 52 minutea venit sa ma salveze.A fost foarte frumos si era foarte puternic.Am ramas foarte surprinsa . El avea o misiune data de Craiasa Zapezii sa salveze lumea de la inghet si sa o elibereze pe ea,pe Mos Viscol si Mos Ger, asa ca ,Craiasa Zapezii ia dat sania ei. Fata s-a alatura lui si au plecat in calatorie.
Pe drum s-au intalnit cu yeti care era blocat intr-o groapa si l-au salvat,dupa cu omul de zapadat care nu avea o mana si asa l-au ajutat si pe el.
Apoi ei au fost atacati de un lup cenusiu,dar baiatul a salvat situatia.Si dupa ajungand sa ii salveze si pe ceilalti Craiaza Zapezii ia multumit mult si asa a salvat si lumea de la inghet.Fiul si fiica craiesei zapezii au fos pedepsiti pt raul facut si au fost pusi sa construiasca castele de nisip si sa aduca flori de primavara drept pedeapsa.

sper sa-ti placa

ioanabenghea: Multumesc
ioanabenghea: E foarte frumaosa
ioanabenghea: Iti multumesc mult serios
geea: N.ai pt ce!Ma bucur ca ti-a placut
ioanabenghea: ;-)
Alte întrebări interesante