Limba română, întrebare adresată de biologie73, 8 ani în urmă

Redactează o compunere SF de minim 150 de cuvinte in care să îți imaginezi că te întâlnești cu un extraterestru pe o altă planetă​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Ught5yyff
2

Sfarsitul lumii

Intr-o perioadă în care oamenii nu mai aveau o speranță pentru această lume bazată pe multe necazuri si suferințe, o lume in care organizațiile mondiale au facut tot ce se putea face pentru a gasi rezolvarea acestor probleme dar au eșuat, lumea era deznădăjduită si fara speranță de mai bine. Populația pământului era speriată ca viitorul pământului avea sa se oprească la un moment dat din cauză ca poluarea era extrem de avansată, iar oamenii trebuiau sa poarte măsti pentru a putea iesi din case .

Oamenii de stiintă, cu toate ca erau destul de avansați nu puteau decat sa promită ca vor putea duce omenirea pe rand pe marte , intr-o clădire foarte mare facuta de om , unde aveau conditii asigurate.Aceasta clădire a primit numele de Astro-Terra.

Aceasta operatiune era destul de grea de vreme ce populația pământului era destul de mare.

Asa ca s-au stabilit niste criterii in alegerea oamenilor care aveau dreptul sa locuiască pe Astro-Terra. Toți oamenii au fost consultați de medici , iar numai cei care erau foarte sănătoși aveau dreptul sa fie salvați.

Asa ca dupa cativa ani toti pamantenii sănătoși au fost dusi pe Astro-Terra , iar cei care au rămas după un timp si-au găsit sfarsitul. Acesti oameni numai ei stiu prin ce au trecut si la ce chinuri au fost supuși.

Cei de pe Astro-Terra nu au trăit nici ei bine pentru ca au fost despărțiți de oamenii dragi , iar o defecțiune a acestei clădiri a dus pana la urmă la moartea tuturor.

Asa ca sfarsitul lumii a fost intr-adevăr iminent , cu toate că oamenii au sperat sa il ocolească.

Sfarsit.

Alte întrebări interesante