Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

redacteaza o conpunere cu titlu vacanta

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mihaiioan2008
2

VACANTA

Numele meu este Ionel Azamfiritei si sunt clasa apatra la scoala gimnaziala numarul 5 din Mehedinti.Astazi este vacanta de iarna si inpreuna cu prietenul meu Daniel Agavaiei am plecat la munte pentru a ne distra cu colegi.

Am ajuns pe partie si iera foarte frumos si foarte multa zapada cadea din cer.Noi am zis hai sa facem o intrecere cine ajunge primul jos cu sania din varf de unde porneste scaunul electric care te urca pe munte.Noi am pornit si eu am ajuns primul dar Daniel prietenul meu s-a rasturnat cu sania si a murit.Cand s-a dus doamna diriginta s-a vada ce face acesta nu mai traia deoarece s-a izbit intrun bulgare de zapada.

Parinti lui au fost foarte dezamagiti de ce au auzit si au venit de urgenta la partie si lam ingropat acolo pe partie pentru a ne aduce mereu aminte de el si noi si ceilalti copii care se dau pe sanie.

Nu stiu daca este buna eu sunt clasa a patra nu stiu foarte bine dar doamna a zis ca sunt cel mai bun la compuneri si ma ajutat sora mea de doispezece ani sa scriu mai bine compunerea fara greseli

Alte întrebări interesante