Limba română, întrebare adresată de mihalyeniko555oyfpa9, 8 ani în urmă

redacteaza o naratiune de 150-300 de cuvinte in care sa prezinti o intamplare imaginara petrecuta intr-o lume a robotilor.

CINE MA AJUT IMI DAU COROANA!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de TeAjutLaGreu
91
Am gasit o usita in perete. Am intrat prin ea. Si, ce sa vezi? In fata mea erau mii de roboti. Un oras plin cu roboti. Magazinele, pline de robotei in cautare de cadouri si bunataturi culinare. Am vrut sa descopar acest taram magic, plin de fiinte metalice. Am mers mai intai pe niste stradute vechi, batatorite de picioarele tari ale acelor fiinte cu suflet. Pe acele alei puteai vedea casute bine decorate, cu multe flori , care mai de care. Puteai observa si perdelele cu imprimeuri colorate. Apoi am vrut sa merg intr- un magazin. Am intrat, si toti roboteii s- au uitat ciudat la mine. Le-am zis ca vin cu ganduri pasnice. Atunci, ei m-au intrebat despre lumea noastea, a oamenilor, multe lucruri. Si, voi sa nu credeti ca ei traiesc ca noi. Nu. Ei poarta haine facute din otel, iar pe ele scrie otel de cea mai buna calitate. Sau, de exemplu, ei cand mananca, se hranesc dintr-un tub. Pur si simplu se gandesc ,,Ce sa mananc eu astazi?” Si ce vor, vine prin tubul lung, care duce in burtica unui robotel. Si, ei ca animale de companie au niste fiinte cu multi ochi , pe care ii hranesc cu mancare facuta din cartofi pisati si viermi uscati. Dar, unele fiinte din alea prefera viermii uscati 1 luna, dar altii 3 luni. Este o diferenta cred ei. Dar, nu conteaza, tot scarbos ramane.
Dintr-o data, am auzit-o pe mama mea. Si, cand m-am intors cu spatele, am vazut-o pe ea , zicand- Salut, Puisor! Eu m-am speriat foarte tare, si dintr-o data , am vazut podul camerei mele. Atunci mi-am dat seama ca a fost un vis. Am rasuflat usurata.

Sper ca te-am ajutat!❤️
Alte întrebări interesante