Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

Redactează o narațiune de 150-300 de cuvinte în care să prezinți o întâmplare reală sau imaginară petrecută între o țară străină.DAU COROANĂ E URGENT!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mystaken
12
Intr-o zi familia mea se decide sa mergem in Serbia in vacanta de semestru.Pentru a ajunge acolo trebuia sa luam o barca si sa traversam Dunarea.
Dar la granita erau numai serbi care inchiriau barci pentru a ajunge pe teritoriul Serbiei.Deodata mama imi zice sa nu plec , deoarece se duce sa plateasca biletele.Inainte sa plece mama nu auzeam ce zicea lumea , deoarece vorbeau in limba lor, pe care nu o stiam.Dar acum auzeam totul , auzeam lumea cum vorbea intre ea , de la depatare.Era ciudat chiar daca nu stiam limba lor intelegeau ce ziceau.Am ramas stana de piatra incercand sa ignor ce auzeam.
Deodata, ma bate cineva pe spate.Era mama.M-a intrebat ce s-a intamplat si eu i-am zis ca nimic.Nu mai auzeam nimic , decat sunete pe care nu le intelegeam.
A fost o experienta foarte ciudata!

sper ca iti place am facut-o cat de buna am putut

Utilizator anonim: Mulțumesc am așteptat toată ziua pentru a mă ajuta cineva.La mulți ani ție și familiei tale de Sf.Andrei!!,
mystaken: Np u too
Utilizator anonim: Ce vrei să zici? prin Np u too?
mystaken: Np=No problem =Nicio Problema ; u too=si tu lafel(pentru urarea de sf andrei)
Utilizator anonim: Acasă.
Utilizator anonim: Scuze vroiam să zic Aaaaaa!!! mersi la fel
Utilizator anonim: LA MULȚI ANI DE 1 DECEMBRIE!!!
Utilizator anonim: Dude poți să mă ajuți??Este la Fizică și este urgent dau COROANĂ
Alte întrebări interesante