Limba română, întrebare adresată de stefuradumitru05, 8 ani în urmă

Redactează o narațiune de 150 300 de cuvinte în care să prezinți o întâmplare petrecută în luna mai

Va rooog frumos


E urgent

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de brianaraluca11
27

Cireșele de mai

Într o zi frumoasa de mai am mers cu verișorul meu într o drumeție cu bicicletele. Aveam de parcurs kilometrii întregi prin tot satul.

Mergând mai încet, observam un cireș mare și copt în gradina unui om. Eu și verișorul meu am lăsat bicicletele și ne am furișat înăuntru. Ne era o pofta așa mare de cireșe, iar acele cireșe erau asa de mari și coapte încât nu am mai putut rezista tentatiei.Am sărit gardul și am alergat până la cireș. Acolo, ne am urcat în el și am mâncat cireșe. Erau extraordinar de bune! Ne ne mai saturam! Fiind luați de val, am uitat să vorbim încet.... După câteva minute o bătrânică a venit și ne privea de jos! Când ne-am uitat am înlemnit de rușine. Ne am dat jos din cireș și ne am cerut scuze. Bătrânica a râs, spunând că nu este nicio problema, inca vrea și ea ceva în loc. Ea este bătrână și nu poate să se urce în cireș, asa că ne a pus pe noi să îi culegem cireșele în lădițe.

Noi i am cules 5 lădițe de cireșe, dintre care 2 ni le a dat bunicuța acasă pentru fapta buna. I-am mulțumit mult și i am promis că dacă mai are nevoie de ceva ne poate aștepta la poartă deoarece noi trecem cu bicicletele în fiecare seara pe acolo.

Alte întrebări interesante