Limba română, întrebare adresată de anonim255427856, 8 ani în urmă

Redacteaza o naratiune de150-300cuvinte in care sa relatezi o intamplare petrecuta in timpul unui sarbatori
cerinte
----sa relatezi o intamplare respectand sucesiunea logica a faptelor
----sa precizezi 2 elemente ale contextului spatio-temporal


va rog repede dau coroana

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de apho
0
Era printre primele zile de iarna, zapada se asezase pe crengile copaciilor, pe asfalt, pe masini, intr-un cuvant, peste tot.
Cand am ajuns de la scoala, m-am asezat la birou pentru a imi completa lectile pe care le primisem la scoala, dupa ce am terminat mama mea m-a intrebat ce am facut la scoala iar dupa mi-a pregatit de mancare.Dupa ce am mancat m-am imbracat bine si iesit afara impreuna cu prietenii mei.
Era nemaipomenit, ne aruncam pe jos in zapada moale dupa care ne intindeam sa facem ingeri de zapada, alergam unul dupa altul, ne jucam prinselea si alte jocuri pe care obisnuiam sa le mai jucam.In timp ce ne jucam, unul dintre prietenii nostrii si-a scrantit piciorul in timp ce alerga dupa noi, in data parintii lui ce il supraveghiau au venit in graba la el.
Dupa cateva minute acesta si-a revenit si a plecat acasa insotit de familia sa, iar pentru ca se inegurase afara, am plecat cu totii acasa.
A fost o zi frumoasa dar si primejdioasa pe care nu o voi uita prea curand, insa s-ar fii putut intampla mai rau. Dar totul e bine cand se termina cu bine!
Alte întrebări interesante