Limba română, întrebare adresată de hutao187, 8 ani în urmă

Redacteaza o nota de jurnal,de cel putin 150 de cuvinte,care sa cuprinda prezentarea unei emotii/a unui sentiment provocat de despărțirea de unul dintre colegii de clasa,impusa de stabilirea familiei sale intr-o alta regiune a tarii.In cadrul notei de jurnal vei folosi o secventa narativa si o secventa descriptiva.Data redactarii jurnalului este 11 iunie 2022.





Va rog,e urgent​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de larisa1789
32

Plecarea colegului meu 11.06.2022

Astăzi, am avut cea mai tristă zi. Colegul meu...(îi pui un nume) a plecat de la noi din clasă pentru că așa au decis părinții săi. Toată clasa ținea la el pentru că era foarte inteligent și se înțelegea de minune cu toți. El ne-a povestit înainte cu câteva zile că va urma să plece dar noi am crezut că glumește. Până la urmă, chiar a plecat , iar toată clasa a rămas tristă. În ultima zi a lui în această școală, am încercat să ne bucurăm de tot timpul rămas. Am jucat diferite jocuri ca de exemplu: adevăr și provocare, am ieșit afară să ne jucăm fotbal și multe altele.

Eu am încercat să stau cel mai aproape de el și să mă bucur de timpul care a mai rămas. Ziua s-a terminat, iar noi toți ne-am luat la brațe și ne-am propus că vom rămâne prieteni pentru totdeauna, și vom vorbi online cu colegul nostru drag.

(Sper că e ok)


mariuspavel98: Mersi mai scapat de un 3 la romana
larisa1789: Cu plăcere...!☺️
Alte întrebări interesante