Limba română, întrebare adresată de nadejderoxanaelena, 8 ani în urmă

Redactează o o compunere în care să realizezi o întâmplare în care să fie prietenul meu de ce suntem prieteni cum se comportă un prieten 15 30 rânduri ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de anonimu639
3

Răspuns:

Prietenul meu se comporta foarte frumos cu mine . Ma ajuta când am nevoie , ma înțelege , ma asculta . Asta înseamnă fii prieten cu cineva. Odată ma ajutat la uj exercițiu pe care nu l-am înțeles și i-am mulțumim mult.

Prieten înseamnă o persoana apropiata și o persoana care atunci când ai nevoie el vine imediat . Nu m-a trădat niciodată si eu cred ca nu o sa ma trădeze pentru ca nu el nu e persoana aceea care sa te folosească. Îl cunosc foarte bine. Ma bucur ca suntem prietenii și sper sa tina aceasta relatie(de prietenie) foarte mulți ani.

Explicație:

Acum depinde cum este Prietenul tău eu ti-am dat un exemplu.

Succes!

Sper ca am fost de ajutor !!


nadejderoxanaelena: mulțumesc
anonimu639: cu draggg
Răspuns de denisa1704
2

Răspuns:

O dată,intr o zii de luni,ma pregateam sa merg la școală pentru începerea unui nou an școlar.Ajungând în fața școlii un baiat din clasele mai mari a venit câtre mine și a început sa mă jignească si să ma lovească stârnindu le amuzamentul prietenilor săi.Eu fiind mai mic nu am putut riposta asa ca am suportat loviturile și jignirile până în momentul în care prietenul meu a observat ceea ce pățeam și a venit într un suflet la mine pentru a mă apăra.Ajungând langa mine,a început să se certe cu acel băiat pentru a ma lăsa in pace ceea ce a și făcut.I am mulțumit din suflet prietenului meu ca nu m a lasat la greu,strângându i mana prietenește.Acea întâmplare ne a unit si mai mult și în timp am devenit ca frații rămânând la bine și la greu unul lângă altul.

Explicație:

Sper ca îți place și că te am ajutat.Dacă ești fată poti schimba ceea ce este scris la masculin.


nadejderoxanaelena: multumesc
nadejderoxanaelena: Ai primit 5 evoluari 1 inima și cel mai bun raspuns
denisa1704: Îți mulțumesc din suflet❤
Alte întrebări interesante