Limba română, întrebare adresată de cristeaiaris, 8 ani în urmă

Redacteaza o scrisoare de 15-20 randuri, adresata bunicilor in care le vei spune cum a fost in excursia cu scoala.

Vei prezenta o secventa descriptiva si narativa. daca scrisorii este 17 martie 2021.


Mersiii Mult! <3

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de diana22126
5

Dragii mei bunici,

Tocmai ce m-am întors din excursia cu colegii, ce a avut loc în Maramureș. A fost o experiență plăcută, mi-am făcut mulți prieteni acolo.

Drumul a fost lung și obositor, dar, când am ajuns, am rămas de-a dreptul uluita. Sunt o mulțime de locuri de vizitat aici: Cimitirul Vesel și Mocănița sunt unele dintre puținele obiective turistice impresionante, specifice Maramureșului.

De asemenea, locuințele oamenilor sunt realizate într-un stil deosebit: casele mici, dar foarte frumos gospodărite, oamenii foarte educați și amabili.

Cum am ajuns la pensiune, am despachetat și ne-a fost oferit un ghid intitulat "TOP cele mai frumoase obiective turistice din Maramureș", într-adevăr au fost cele mai frumoase, n-am ratat niciunul și tot mai sunt o mulțime de locuri de vizitat aici.

Timpul parcă a fost insuficient, a trecut înfiorător de repede. La pensiune n-am petrecut prea mult, doar dimineața luam micul dejun și seara ne întoarcem la cină. Sunt sigură că și aici dacă am fi stat, ar fi fost o grămadă de activități foarte interesante: muzica de dimineața până seara, biliard, cărți, tenis de masa și personal foarte amabil.

Un aer extraordinar de curat și o atmosferă de neexprimat în cuvinte. Nostalgia care m-a cuprins când am plecat de aici și care mă cuprinde de fiecare dată când povestesc această amintire este de neînchipuită. A fost o excursie la superlativ absolut, alături de oameni și prieteni minunați! Cu siguranță va rămâne în istoria amintirilor mele!

17 martie 2021

Sper să te ajute compunerea mea :)) succes


cristeaiaris: sigur! Doar ca nu stiu cum-
Alte întrebări interesante