Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

Redactează o știre în care să prezinți un eveniment recent din școală unde veți Subliniază în textul tău cu o linie circumstanțiale de loc și cu două circumstanțiale de timp​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de stefania1975
203

cand voi folosi complemete circ de loc voi scrie in paranteza loc si cand voi folosi de timp voi scrie in paranteza timp

Stire de ultim moment(timp)! In scoala/colegiul ... ( scrii cum se numeste scoala ta si in acelasi timp subliniezi complementul circ de loc) a avut loc o schimbare radicală în ceea ce privește inigiena. sănătatea a fost pusă în prim de domnul director, pentru că acesta își dorește ca în fiecare zi(timp) toti elevii sa participe la orele de curs fara a exista bolnavi. Totodată acesta a spus că își dorește ca elevii bolnavi sa fie lăsați acasă (loc) de către părinți pentru a de vindeca fara a da răceala sau orice alta boală transmisibila colegilor de clasa.

Băile au fost dotate cu săpun lichid, solid, șervețele, lucru care spune domnul director va fi în fiecare zi (timp ) astfel că elevii se pot feri de microbi si in incinta școlii( loc ).

Inspectorul învățământului ii da exemplu si il felicita pe domnul director pentru măsurile de precauție luate într un timp destul de scurt.

Alte întrebări interesante