Limba română, întrebare adresată de iurescunatalia, 9 ani în urmă

Redacteaza un eseu cu tema:cea mai mare dorinta a mea,in care sa utilizezi multe articole adjectivale va rog ajutatima urgent

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de wbianka2003
9
                                                       Dorinta mea 
Au sosit sarbatorile de iarna . 
Vad cm parintii umbla prin magazine si cumpara cadouri pentru copii . Ce parinti buni , as vrea si eu pe cineva care sa-mi cumpere cadouri de Craciun . Din pacate parintii mei nu au destui bani ca sa-mi cumpere ceva de Craciun . De aceea  anul trecut au hotarat sa plece in strainatate sa lucreze . De atunci nu iam mai vazut . Mie foarte dor de ei  , si cum vine Craciunul as avea o dorinta . Nu va ganditi la  tot felul de lucruri scumpe nu . Dorinta mea este ca parintii mei sa vina acasa . Da stiu ciudata dorinta dar asta mi-as dori .
Ziua Craciunului 
Azi este Craciunul  . Ma plimb pe strada admirand miile de beculete care lumineaza orasul . Ce frumos este , ajung  in centrul orasului si vad bradul frumos impodopit cu globuletele rosii . Se intuneca ar cam trebui sa plec spre casa . Dupa ce ajung acasa , si intru in camera vad un brad frumos impodobit ca si cel di centrul orasului ce frumos este .  De odata lumina se aprinde si mama si tata sar din ascunzisuri . Le sar in brate si incep sa plang . am stat inbratisati mai be de 10 minute .
Dorinta mea s-a implinit

iurescunatalia: mersi mult mult
Alte întrebări interesante