Limba română, întrebare adresată de pisicapisoi, 9 ani în urmă

Redactează un test de 100-150 de cuvinte in care sa iti exprimi opinia in legatura cu necesitatea de a cunoaste mai multe limbi .

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de alex1123444
1
Dupa parerea mea arta spectacolului este o necesitate din cele mai vechi timpiri.Spectacolul este de mai multe feluri dramatc,comedie,de groaza si altele. Cele mai cautate fiind comediile in care te razi aproape tot spectacolul. Arta spectacolului ii ajuta pe tineri sa se maturizeze fiind inconjurati de ea de micuti pana la moarte.
  Arta spectacolului ne aduce la cunostinta istoria tarii noastre intr-un mod placut cu ajutorul interpretilor.
   Asadar,din cele prezentate mai sus reiese importanta artei spectacolului in viata oamenilor si chiar a mea.
SPER CA TE-AM AJUTAT !

Răspuns de Utilizator anonim
1
Pentru a sti sa inveti si sa cunosti m-ai multe limbe iti trebuie cu adevarat curaj si ambitie. Stiu ca e greu dar cu efort si cu multa incredere in sine vei reusi. M-ai intai trebuie sa te informezi si sa sti de unde provine limba respectiva ca sa iti fie si m-ai usor ai putea sa calatoresti pana in acea tara si sa stai o vreme incercand sa vorbesti acea limba de acolo.Eu cred cadaca vrei sa cunosti o limba nu trebuie doar sa o inveti si sa o vorbesti in fiecare zi cu  oamenii pe care o stiu. Daca vreai sa sti de exeplu engleza trebuie sa fi si atent la orele de predare si sa mergi la un curs de limba respectiva.
Alte întrebări interesante