Limba română, întrebare adresată de ana4slays176, 8 ani în urmă

Redactează un text de 120-150 de cuvinte în care să îți imaginezi că ai înotat împreună cu delfinii.​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de alexiaioanaradu1
1

Răspuns:

sper că te-am ajutat!

Explicație:

Azi dimineață, mama ma sculat și mi-a spus că trebuie să ne grăbim la plajă că in 2 ore nu o sa mai fie șezlongul gratis.

M-am îmbrăcat, am mâncat și am plecat.

Când am ajuns, am observat că marea, într-un loc era roz spre alb. Am rugat-o pe mama să mă lase să intru în apă singură fără sora mea. Mama a zis da.

Am fugit spre apa roz-albă și nici nu m-am apropiat destul și ma tras ceva in adâncuri. Când am deschis ochii, am văzut un destin roz care strălucea iar eu puteam să respir. El a început să îmi vorbească dar eu nu înțelegeam. După câteva minute a început să mă doară capul și am leșinat, când m-am trezit am văzut doar delfini dar cel roz ieșea în evidență. Nici nu a trecut multa vreme și eu m-am împrietenit cu un delfin, îl chema Delfinutul roz.

Împreună ne-am plimbat prin apă, am făcut trucuri dar, după in timp mi-am adus aminte de mama și de familia mea. I-am spus delfinului că trebuie să mă ajute sa ajung înapoi acasă că mama mă așteaptă cu multi nervi. Supărat, delfinul ma dus înapoi pe plaja veselă și plină de mulțime. Mi-am luat la revedere și am plecat.

Am văzut-o pe mama. i-am zis că mi-a fost dor de ea dar ea ma întrebat ce-i cu mine că am lipsit doar 5 minute. Eu mirată m-am bucurat că nu am fost pedepsita dat și supărată că nu știu dacă o să-l mai văd pe Delfinul roz.

Alte întrebări interesante