Limba română, întrebare adresată de badeacristina, 9 ani în urmă

Redacteaza un text de 150-250 de cuvinte in care sa povestesti actiunea unui film pentru adolescenti ,care te-a impresionat...In compunerea ta trebuie sa relatezi intamplarile, respectand succesiunea logica a evenimentelor si motivul pentru care te-a impresionat actiunea filmului...VA ROG AJUTATI-MA!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Dany1234
10
  Scaunul albastru de piele din primul rand mi-a sarit in ochi. M-am dus foarte rapid catre el si m-am asezat. Totul la inceput parea plictisitor, totul inainte sa inceapa spectacolul. In foarte scurt timp spectacolul urma sa inceapa. Ne aflam in ateneul din Timisoara.
  Deodate luminile se stinsesera iar totul devenise atragator. Liniste din sala m-a facut sa stau in suspans. Incepura un sunet incet de chiatara sa se auda. Din ce in ce mai tare si din ce in ce mai multe instrumente. Cortina se ridicase. Pe scena se aflau elevi din scoala noastra. Ceea ce cantau se numea muzica rock. Chiar daca noua nu ne prea placea muzica rock, atmosfera creeata de de catre ei o facea sa fie placuta. Foarte ciudat a fost ca colegii mei obisnuesc sa vorbeasca in timpul unor spectacole. Aici era atat de frumos incat ne-au inchis gurile. La sfarsit elevii de pe scena au trimis catre public cateva cuvinte de lauda legate de scoala noastra. Toti am fost fascinati de ceea ce s-a intamplat.
  A foua zi toti eram atat de bucurosi de ceea ce s-a intamplat incat am vorbit numai despre asta. Prentru ca a fost asa de frumos nu m-am putut abtine sa fac si aceasta compunere, pentru a impartasi cu voi ceea ce s-a intamplat.

                                                 (Dany1234 - La spectacol)

Sper ca ti-am fost de ajutor si bafta la scoala!

 
Alte întrebări interesante