Limba română, întrebare adresată de andreieugen10, 8 ani în urmă

redacteaza un text de 150 de cuvinte in care sa argumentezi daca o mare peersonalitate din familie poate sau nu influenta cariera unui urmas

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mona7829
1

Răspuns:

In primul rand, o personalitate din familie este acea persoana care primeste cea mai multa atentie deoarece este mai presus decat ceilalti.

In opinia mea, o personalitate din familie poate sa influenteze cariera unui urmas deoarece poate sa demonstreze prin fapte reale care este. reteta succesului, cheia pentru a reusi sa deschizi poarta spre succes si cum sa il mentii pe tot parcursul vietii.

Bineinteles, depinde si de atitudinea pe care aceasta personalitate o are fata de familia sa, deoarece daca va da un exemplu negativ ceilalti nu vor dori sa ajunga ca el, ci vor prefera sa ramana mai degraba la viata pe care o au.

De cele mai multe ori, atunci cand o persoana ajunge mai presus fata de altii datorita faptului ca a facut ceva in aceasta privinta sau pur si simplu a avut norocul sa devina mai popular decat ei, va deveni mai arogant si isi va petrece mai putin timp cu familia pe motiv ca este mult prea ocupat ca sa stea si cu ei.Acesta este un exemplu de atitudine negativa care ii va cuprinde pe toti membrii familiei si chiar pe rude sau vecini, iar rezultatul se vede in ziua de azi cand se lasa influentati nu doar membrii familiei unei personalitati, ci si cei din jur.

In concluzie, o personalitate isi poate influenta urmasii printr-o atitudine pozitiva sau negativa, dar nu doar pe cei din familie, ci si pe altii

Alte întrebări interesante