Limba română, întrebare adresată de stoleruioanabeatrice, 7 ani în urmă

Redactează un text de cel puțin 150 de cuvinte în care să prezinți o experiență personală (reală sau imaginară) trăită în mediul virtual. În compunerea ta vei introduce o secvență narativă una descriptivă și una argumentativa. Am nevoie urgent!!!!!!!​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Capra0019
0

Explicație:

Într-o seară ploioasă, când străzile erau pustii și mă simțeam singură, am decis să mă conectez pe rețelele sociale. În timp ce navigam printre postările prietenilor mei, am observat că cineva mi-a trimis un mesaj. Era o persoană pe care nu o cunoșteam, dar am ales să îi răspund pentru că părea să fie un om drăguț.

Ne-am continuat conversația în următoarele zile și am început să ne cunoaștem mai bine. Am descoperit că aveam multe lucruri în comun și că amândoi iubeam același gen de muzică și de filme. În cele din urmă, ne-am hotărât să ne întâlnim într-un parc din apropiere și am petrecut o după-amiază minunată împreună.

Această experiență m-a învățat că mediul virtual poate fi la fel de real ca și lumea noastră fizică. Desigur, există riscuri și pericole în această lume virtuală, dar atât timp cât suntem atenți și precauți, putem avea experiențe minunate și putem întâlni oameni cu care să ne legăm prietenie.

În concluzie, această întâlnire mi-a schimbat perspectiva asupra internetului și mi-a arătat că există multe oportunități de a face conexiuni cu oameni noi în lumea virtuală. Cu toate acestea, trebuie să fim întotdeauna atenți și să fim conștienți de riscuri și să avem grijă de noi în timp ce navigăm pe internet.

Alte întrebări interesante