Limba română, întrebare adresată de al3x2oo2, 8 ani în urmă

Redacteaza un text de minimum 150 cuvinte,in care sa argumentezi daca singuratatea este sau nu este o forma de cunoastere a sinelui.

Va rog ajutati-ma!!!​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de bodreaiulia
3

Răspuns:

Singurătatea este o formă de cunoaștere a sinelui pentru că tu știi când ești singur și simți asta singurătatea te face să fii un om mai agitat dar și în același timp te poți cunoaște pe tine însuți.Când ești singur nu te poți să îți relaxezi mintea și atunci singurătatea îți poate afecta puțin mai mult mintea.Singurătatea poate dăinui. atunci când ești în singurătate nu poți să îți controlez gândurile dar nici nu poți să Singurătatea te face un om trist și dezamăgit de tine însuți. Singurătatea îți aduce multă suferință uneori te îmbolnăvește iar alteori îți face mintea să vâjâie îți afectează mintea și uneori sănătatea, iar când se întâmplă astfel de lucruri simți de parcă ai luat razna cu totul. Și atunci parcă simt că ești neutru. Dar și în acel moment este un proverb care zice așa: "cel mai întunecat loc din iad este rezervat pentru acei ce își mențin neutralitatea în timpul crizelor morale." (Danete)

*Sper ți-am fost de folos*!


bodreaiulia: coronița când îți apare mulțumesc dar te poți și abona:-):-)❤️:-):-)
bodreaiulia: mulțumesc
Răspuns de AlishaMasha
15

După părerea mea, singurătatea este, într-adevăr, o formă de cunoaștere a sinelui.

Ca un prim argument, cunosc oameni care, în ciuda faptului că au fost antisociali, au știut de ce este in stare propria lor persoană, la ce sunt buni, și la ce sunt mai puțini buni. În aceeași ordine de idei, a avea prieteni poate fi un oarecare blocaj a procesului de cunoaștere de sine. Nu spun că este un lucru rău a lega prietenii; chiar dimpotrivă. Dar, uneori, aceștia pot consuma timpul nostru ce poate contribui la acest proces, și care poate fi numit o datorie a fiecăruia dintre noi.

Un al doilea argument este acela legat de faptul că, dacă te cunoști pe tine, începi să ai încredere în forțele proprii, și cu timpul poți căpăta motivație referitor la un anumit lucru, prin urmare devenim mai optimiști. Desigur, dacă avem această caracteristică, putem fi un model demn de urmat pentru cei din jur. În ziua de azi este foarte important să gândim pozitiv. Prietenii, de cele mai multe ori, ne iau din timp. Consider ca fiecare dintre noi avem nevoie de spațiu, și de aranjarea gândurilor de pe parcursul zilei.

În consecință, este bine ca, uneori, să fim lăsați în pace de cei din jur, pentru că și persoana proprie are nevoie de atenție sporită.


dariabrainly1: heyy, ma poti ajuta si pe mine la romana, te roggg; întrebarea este pusă
Alte întrebări interesante