Limba română, întrebare adresată de Gro231, 7 ani în urmă

Redacteaza un text de minimum 150 cuvinte in care sa descrii anotimpul preferat incluzand prezentatea unui sentiment unei emotii ​Ajutooor

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de dariusmihai81
2

Răspuns:

Salut!

Anotimpul meu preferat este toamna. Ador senzația de aer rece și umed care îmi mângâie obrajii când ies din casă dimineața. Îmi place să văd cum frunzele se încing de culori, de la roșu aprins până la galben strălucitor.

Emoția pe care o simt atunci când privesc un copac înflorit în toamna aceasta este de pură bucurie. Îmi place să mă plimb prin pădure și să simt șoapta frunzelor sub tălpile mele. Este o senzație de liniște și pace care îmi umple sufletul.

O dată, am decis să fac un picnic în toamna aceasta. Am luat un coș cu mâncare și băutură și am mers într-un parc local. Soarele strălucea în cerul albastru și senin, iar frunzele se învârteau în vârtejuri în jurul nostru. Am râs și am povestit, savurând fiecare clipă din acea zi perfectă.

Toamna este anotimpul meu preferat pentru că mă face să mă simt vie și plină de viață. Îmi oferă senzații unice și amintiri de neuitat. Sper să trăiesc multe toamne minunate

Explicație:

Succes!

Alte întrebări interesante