Limba română, întrebare adresată de nanata, 9 ani în urmă

Redactează un text în care să foloseşti ambele sensuri ale cuvintelor; păr, par, leu, broască.


nanata: multumesc

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de motanudeea
76
Redactează un text în care să foloseşti ambele sensuri ale cuvintelor; păr, par, leu, broască.
         Cu parul in vant il ajut pe bunicul sa adune fructele din par. Pentru efortul meu am primit un leu pentru fiecare cos cules. Banii i-am pus deoparte deoarce vreau sa-i strang pentru a merge la Zoo sa vad noul leu adus. Nu vreau sa par lacom/a dar chiar am nevoie de lei.
         Bunicul este un om harnic, a muncit toata ziua punand pari in vie. L-am ajutat si eu, construind o sperietoare pe care am infipt-o intr-un par. Dupa ce a terminat treaba bunicul a reparat broasca de la usa, iar eu am alegat o ora sa prin o broasca ce intrase in casa.


grozaandreea133: multumesc
liklik57: multumesc
ulina: tare
DianaMaria198: Multumesc
Răspuns de alex999
29
ana fiind o mica fetita are un par destul de lung si frumos insa mamei sale nui place cind ea nusi prinde parul si ea ii spune am sa iau un par si atunci vai de tine.intro zi ia ceruse de la maicasa un leu pentru a merge la zoo si a vedea un leu adevarat nu ca in carti in fata zoologiei era un par inalt si ana nu a putu trece fara sa rupa una invatatoarea cin a vazuto o mustra:imi pare ana ca team prevenit sa nu rupi fructe da ma scuzati raspunse ea cind sosi acasa nu putea deschide usa cheie nu intra in broasca vai de ana cite perepetii iesi afara si cind colo o broasca ii trecu calea
Alte întrebări interesante