Limba română, întrebare adresată de tommycat864, 8 ani în urmă

redacteazain 50 100 de cuvinte un text in care sa spui care ar fi job ul tau de vis (antreprenor)

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
1

Salut!

Job-ul meu de vis-antrepenor

Ce semnificaţie au cunoştinţele şi abilităţile antreprenorilor?

✓ Ca antreprenor, puteţi alege cum, când și cu ce vă veţi ocupa,

✓ Veți putea aplica aceste cunoștințe și abilități în toate domeniile vieții,

✓ Vă veţi descurca mai ușor în anumite domenii de afaceri,

✓ Prin educație vi se se dezvoltă potențialul care reprezintă un element cheie al angajării și dezvoltării economice în întreaga lume.

Dacă doriţi să fiţi antreprenor, trebuie să aveţi o personalitate puternică, să fiţi perseverenţi şi persistenți, să aveți o atitudine şi imaginație dezvoltată, respect de sine, să fiți curioşi și foarte motivaţi.

Toţi antreprenorii au în comun pasiunea pentru ceea ce fac, pasiune pentru propriile idei și dorința de a le realiza pe piață. În plus, toți antreprenorii vor să-și controleze destinul și să nu le spună nimeni ce să facă.

Atunci când ne gândim la un antreprenor, de obicei, ne gândim la patronul unui magazin sau la un meşteşugar. Uneori ne gândim şi la directorul unei întreprinderi cu puțini angajați, dar rareori la patronul unei companii cu peste 100 de angajați.

Fii primul, dar în același timp şi cel mai bun.

Principalul avantaj al întreprinzătorilor îl reprezintă ideile și dorința de a crea ceva care să aibă succes, proiectul fiind exclusiv al lor.

Ei dezvoltă ideea, trebuie să posede cunoștințele necesare, să-și investească propria creativitatea în succesul companiei și să înceapă să-şi realizeze visele. Antreprenorul trebuie să posede o multitudine de cunoștințe, abilități și competențe, dar și spirit de conducere, angajament, responsabilitate și dinamism.

Alte întrebări interesante