Limba română, întrebare adresată de anonimadesteapta15, 8 ani în urmă

Relatati o intamplare deosebita traita de voi in vacanta intersemestriala. Utilizati imagini artistice si figuri de stil. Puneti un titlu potrivit.


va rog este urgent dau coroana!!!!!!!!!!!!!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Excelsis
1

Răspuns:

Accident

Mi-am aruncat privirea peste geam si am putut vedea de la departare cum soarele pleca de pe bolta cerului intr-o maniera lenta si insesizabila. Era o seara apasatoare pentru o zi de iarna, lucru ce nu l-am mai simtit pana atunci. Soarele in ultimele sale sfortari incerca sa trimita ultimele raze de lumina catre pamant. Eram in masina tatalui meu si am inceput sa ma uit pe geam pentru a admira amurgul, deoarece simteam ca este ceva special in aer in acea seara. Nu intelegeam daca e de bine sau de rau, dar intelegeam ca e ceva ciudat.

Am patruns in intersectia care delimita drumul judetean de cel local si am luat-o pe drumul de tara care ducea catre satul bunicilor. Am indraznit sa incep o conversatie cu tata deoarece imi parea ca atmosfera era prea apasatoare asa ca l-am intrebat de stana de oi care se afla la 2 km de drumul nostru si care reusea de fiecare data sa imi trezeasca interesul, nu stiu de ce dar gaseam foarte atractiva stana de oi din satul bunicilor deoarece tata in tineretea lui avea multe intamplari traite in jurul acestei stane.

A inceput sa-mi povesteasca ce vremuri erau acum 30 de ani si sa-mi relateze intamplari din viata lui de tanar. In inflacararea lui se intoarse cu fata catre mine si ma privi in ochi, a fost un moment de ezitare deoarece o secunda mai tarziu am simtit cum masina ia o alta directie si doua secunde mai tarziu ne-am trezit in santul de langa drum.

Masina a fost avariata putin insa ceea ce am invatat este ca niciodata nu trebuie sa pierzi din vedere lucrurile serioase. Tata ma privit in ochi insa de data asta cu o alta intentie, imi spuse doar atat ,,Sa nu faci la fel".

Alte întrebări interesante