Limba română, întrebare adresată de amalia12352, 8 ani în urmă

Relatează o întâmplare trăită/vizionată/citită. Maxim de 10 /11 randuri. ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de fataaiadraguta88
11
La țară!
Într-o zi eram cu verișorii mei la țară.Ne gândeam Să ne jucăm dar nu știam cu ce din îndepărtare am văzut un mare și ne-am decis să mergem să explorăm zonele ,am plecat la drum.
Am traversat un rău micuț am explorat casele abandonate am fost chiar și la un bazin cu apă. Am și căzut dar ne-am distrat.Această zi a fost de neuitat

fataaiadraguta88: Un câmp mare*
Răspuns de anamariacotitu
3

Răspuns:

(are mai multe rânduri dar am încercat să te ajut)

Era o zi frumoasă de vară. Mă aflam împreună cu prietenii mei, la munte, la o cabană, pentru a sărbători ziua de naștere a colegului cel nou.

Fiind iubitori de natură am plecat să exploatăm împrejurimile. Ne-am împrăștiat cu toții dorind a ne juca pitita, când, deodatăs-a auzit un țipăt. Ne-am adunat cu toții în grup, ne-am numărat, dar...lipsea unul. Oare cine lipsea? Am constatatdupă strigarea ,,catalogului" că lipsea sărbătoritul. L-am căutat vreme de câteva ceasuri bune, țipătul nu se mai auzea, dar am găsit în timpul căutărilor rucsacul lui. Ne-am împărțit în grupuri și ne-am stabilit ce locuri vom cerceta fiecare, gândindu-ne că ar putea fi pe aproape. Zgomotul s-a auzit iar. De data asta ceva mai clar. Am luat-o la fugă, și ce să credeți? Sărbătoritul căzuse într-o prăpastie și nu mai putea iesi. Ne-am adus aminte că în cabană am văzut echipamente de alpinism si colegul nostru, Matei, s-a oferit să îl aducă repede. Tot el curajos a coborât în prăpastie si l-a ajutat pe sărbătorit să iasă.

Drumeția nu a mai continuat, bucuroși că totul s-a terminat cu bine, ne-am întors la cabană unde ne așteptau bunătățile. Am învățat că munca în echipă dă roade ș am rămas cu gândul că pe viitor voi face un curs de alpinism.

sper că te-am ajutat.

Alte întrebări interesante