Limba română, întrebare adresată de victor12346, 8 ani în urmă

Repede am nevoie de o compunere!!
Poza cu cerinta mai jos

Anexe:

mariabianca41282: câte cuvinte???
mariabianca41282: 100-150?? cate??.
mariabianca41282: aaa
mariabianca41282: da

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mariabianca41282
2

O intamplare

Dureroasa

Terminasem ora de matematica. Totul era bine. Afara era cald ba chiar inaduseala. Am ieșit împreună cu colegii mei în pauză. Cu toții am decis sa ne jucăm sticluța cu otravă. Era ales un copil iar el era nevoit sa fuga dupa noi. Dacă ne atingea se zicea ca suntem înghețați si trebuia sa vina alt copil sa ne dezghețe.

În cazul nostru era ales colegul nostru Flavius. Este un bun alergător, printre primii din clasa. În total afara eram aproximativ 15 copii. Este destul de greu să-i prinzi pe toți.

Începuse jocul. Eram rapizi și foarte fericiți ca aveam pauza. Însă pentru Andra colega noastră nu a fost cea mai reușită pauza. Flavius începuse sa fuga după ea. Într o fracțiune de Secunda vrând sa aibă viteza mai mare cade în nas, pe burta. Momentul a fost dureros și neplăcut. De în data am fugit cu toții spre ea. Se lovise rău. O chemasem repede pe doamna profesoara, care ne era și diriginta. Dumneaei a sunat o pe mama Andrei. Peste câteva minute a ajuns și ea. A luat o si a mers cu ea la spital. Aveam sa aflu cum se simte ziua următoare.

A 2 a zi a venit la școală. Ne-a mărturisit ca se simte mult mai bine. Ne-am bucurat pentru ea.

Cu toții am învățat ca trebuie sa fim foarte atenți și foarte îngăduitori.

Sper sa fie bună compunerea!

Alte întrebări interesante