Studii sociale, întrebare adresată de zidarum74, 8 ani în urmă

repede va rog am nevoie dau coroana ​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de AnneMarieNadine
1
  1. Unul dintre oamenii pe care mereu i-am admirat și i-am considerat un model este Chuck Schuldiner.
  2. În primul rând, îl admir pentru ambiția și personalitatea sa deosebită, toate realizările lui au fost uimitoare, iar toate albumele trupei sale m-au inspirat foarte mult, caracteristicile sale pozitive au fost iubirea față de mediul înconjurător, față de animale și față de viață, bunătatea cu oamenii din jurul său și înțelegerea acestora.
  3. În opinia mea, prin muzica și prin interviurile sale, Chuck i-a făcut pe oameni să fie mai buni și să depășească încercările vieții.
  4. ~ uhh e cam aceeași cerință ca la 3 ~
  5. Cred că el mereu a visat la o lume mai bună și la oameni mai buni. Obiectivul său a fost să ducă o viață cât mai lungă și mai fericită, lucru pe care, din păcate, nu l-a putut duce la bun sfârșit.
  6. Chuck a fost un om foarte responsabil când venea vorba despre familie. Avea grijă de nepoții săi și era foarte răbdător cu ei. Având în vedere că era un iubitor de animale, îngrijea pisici și câini abandonați, asigurându-se că aceștia se însănătoșesc. Una dintre cele mai pozitive valori ale lui, în opinia mea, au fost optimismul și solidaritatea. Datorită tuturor calităților și personalității sale, Chuck va rămâne mereu în inimile noastre.

zidarum74: moama și prea bine ma
zidarum74: ms *
AnneMarieNadine: Mă bucurrrrr <333
AnneMarieNadine: Nu știam despre cine altcineva să fac tho:))
zidarum74: :))
AnneMarieNadine: Ms mult pentru coroana boss <3
Alte întrebări interesante