Limba română, întrebare adresată de denisamihai507, 8 ani în urmă

Repedeeeeee. Dau coroana. Doar ex 8

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de galaxy20080
1

Răspuns:

Imi amintesc cu drag prima data cand am fost la un cinematograf impreuna cu o prietena. In fata acestuia se afla un stand plin cu sucuri, popcorn si alte mancaruri special preparate pentru a te face sa te bucuri de film, dar partea neplacuta erau preturile, incredibil de mari. Asa ca impreuna cu prietena mea am hotarat astfel: eu platesc biletele, iar ea mancarea. Totusi, aceasta a avut nevoie sa mearga la toaleta inainte de film, asa ca eu aveam responsabilitatea sa platesc ambele lucruri, folosind atat banii mei cat si ai ei. Am cumparat doua bilete, am verificat daca mi-a dat restul fara nicio exceptie, dar atunci cand am platit mancarea s-a intors prietena mea, lucru care m-a distras din numaratul restului, asa ca m-am bazat pe vanzatoare si ne-am grabit in sala cinematografului.

Cand iesim, dupa doua ore, ne verificam banii, telefoanele, in caz ca ne-am uitat ceva, iar atunci prietena mea ma sageteaza cu privirea:

- Mi-ai luat cumva douazeci de lei? Ma intreaba, cu o spranceana ridicata.

In momentul acela mi-am dat seama de gafa pe care o facusem. Doamna de la stand probabil nu mi-a dat restul corect, astfel eu pierzand douazeci de lei.

De atunci am jurat sa verific mereu cat platesc si cat trebuie sa primesc inapoi.

Sper ca e ok, succes!


denisamihai507: ms mult dar nu trebuia asa de mult doar 5-8 randur mssss
denisamihai507: te ai chinuit
galaxy20080: da , poti sa scurtezi daca vrei
denisamihai507: ok
denisamihai507: chiar sa intamplat
denisamihai507: ?????????
galaxy20080: dap
Alte întrebări interesante