rezolvati ecuatia 4x-6=3(x-4)
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
3
desfaci paranteza:
4x-6 = 3x-12
si apoi treci termenii cu x in stanga (cu semn schimbat) si pe cei fara x in drepta (cu semn schimbat deasemenea)
4x-3x = 6-12
adica x = -6
4x-6 = 3x-12
si apoi treci termenii cu x in stanga (cu semn schimbat) si pe cei fara x in drepta (cu semn schimbat deasemenea)
4x-3x = 6-12
adica x = -6
Alte întrebări interesante
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Istorie,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă